shutting down

Aku baru je bukak blog aku balik nie, dan mendapat pelbagai respons mengenai post aku yang ter baru, oleh itu aku pon mereply semua post tue kat cni:

Thirah:
Aku tau macam ada x kene bile aku tulis Juliet of Orange, tapi malas nak check, bile fikir balik, aku salah pasal terpengaruh dengan William of Orange, tue yang terkonpius tue. Sape William of Orange? bukak balik buku sejarah.

Kerry:
Ahaha, as i said, nie bukan pasal tue je, things changed dan menyebabkan aku selalu berfikir yang bukan², thanks for the comforting words, appreciate loads

Harihaz:
X payah bitau, kitorg mmg tido berpelukan!


Tetiba, sesuatu menyambar (struck) minda aku, ade ke org baca blog aku nih?
Bile aku cek balik, mmg x berpaedah pon bende alah yang aku tulis,Update pon kurang, gamba pon tade...nulis je, bapak bosannye ....rasa x signifikan.


Macam sesumpah menyorok dicelah dedaun..ade, besar, leh nampak, tp x nampak pon tape!
So, aku rasa cam nak decide nak delete a.k.a shutdown blog nih...


Tapi, kat mana aku nak melampiaskan kegeraman dan kebencian yang dibakar oleh nafsu amarah yang bakal muncul tiba?
Kang ade la binawe memana yang membuat onar, x kan nak sound je, kene la kutuk belakang sekali kan? yang paling best kalu rerakan pon kutuk sekali onar tue, mmg la seronok x igt melihat permultiplyan kutukan yang dibuat..bulela aku tersenyum puas..malah kekadang tue kutukan diorg lebih kreatif dr kutukan aku sendiri? boleh la kite brainstorm untuk mendapatkan kutukan dan sumpahan terbaik yang perlu dijatuhkan kepada onar tue,,ye tak? Tapi setakat nie xde...*sigh

Kesimpulannya, aku mungkin gulung tikar

4 comments:

wInAwIn said...

tambah lagik...
mungkin kami tak komen kat sini..
tapi kamui berdiskusi ttg post kamu ketika jumpe ngan gf2 kami.. btul x thiera? hehe..

tak yah lah gulung tikar... please...

*Kerry Uh La La said...

betoi3 (gaya ipin n upin)
jgn gatai2 p shut down blog ni.
kang tetiap ari aku kaco ko soh wat blog balek mcm mane aku kaco wina tetiap ari soh bukak fb.haha

a thirah i m said...

ehehehe!
napp...jgn ah top tikar..
kaw tao tak..
bcoz u seldom update ur blog..
once u blog..ktorng sure akan bace and respond..
alaaa nap..
dr blog aku pon tak berfaedah pon...
n aku pon taq tao org bace ke tak..
ngeeee~

jgn ah top nap..

wina: ye..mmmg kte berdiskusi ..kan gf?...heeee!

HariHaz said...

jauhkan diri anda dari kesayangan beta!! uhuhu.. xyahla totop. ilang tmpt aku lempiaskan kebosanang nanti...